Skansen

publicerat i Allmänt;
Idag har vi haft en jättefin dag på Skansen med sällskap av brorsdotter. Vi tittade på julmarknaden, dansade kring granen. Vi lekte vid lillskansen och pysslade i pysselstugan. Det var så skönt att vara ute under flera av dagens ljusa timmar. Precis vad man behöver vid den här årstiden. Det var också jättetrevligt då vi började prata med en tjej i min ålder på väg från djurgårdsfärjan som hade tvillingar med sig i samma ålder som min brorsdotter. 
Så vi hängde tillsammans hela tiden och det var riktigt trevligt. Annars kan det vara svårt att hitta vuxna så där spontant som man faktiskt har tur att klicka med. Så en oväntad bonus på dagen! Och att hennes pojkar och E. också klickade superbra 😃.





Lite läskigt när jag nu i efterhand gick igenom bilderna för dagen är att på kommande bild finns det en "extrahand" med!!! Till vänster om mig på bänken hade jag en jättehög med kläder och sen var det ca 1 meter till nästa person. Det var ingen som hjälpte oss. Så vems är handen??!! 😳👻 

Nu har vi kommit hem. Haft adventsfika och tänt ljus överallt. Vi inväntar en matleverans från mathem som borde komma snart. En härlig och bra söndag med andra ord!

Hoppas du också haft en fin första advent ❤️