Uppdatering körkort

publicerat i Allmänt;
Long time no see...
Jag har varit på en "stressdetox". Jag har som vissa av er vet kämpat på med mitt körkort. Det har tagit lite tid då jag haft svårt att hitta tiden till körlektioner som passat ihop med mina jobbtider. Men jag har inte gett upp!
Förra helgen satt jag i princip hela min vakna tid och repeterade teori. Jag skrev nämligen teoriprovet måndag den 22/1. När jag väl satt där och gjorde provet var det många frågor jag kände att jag inte riktigt läst om i boken. Det var även några frågor om olika växlar osv och då jag kör automat har jag absolut ingen aning om sånt, så jag fick chansa på det som lät mest logiskt. Till min förvåning och lättnad klarade jag provet på mitt första försök. Jag kände mig så otroligt glad och nöjde med mig själv. Jag gick därifrån med ett stärkt självförtroende. 
I torsdags, den 25/1 hade jag min uppkörning i Västerås. Jag var så nervös att jag trodde att jag skulle svimma eller kräkas. När jag väl körde var jag så nervös att jag var helt torr i munnen. Jag försökte konversera med min något stela "inspektör" och bara köra på i lugn och ro. När vi väl hade kört klart och var tillbaka var jag nästan helt hundra på att jag kuggat. Vet inte riktigt varför men det var nog mitt dåliga självförtroende som satte griller i mitt huvud. När han sa orden att jag klarat mig och nu har körkort hörde jag inte riktigt första gången vilket jag tror att han märkte då han ganska snabbt upprepade det igen. Jag trodde att jag skulle börja gråta av lycka! Jag var så glad och chockad då jag var så säker på att jag inte klarat mig, Efteråt när jag och min bror var på väg tillbaka till Stockolm satt jag och skakade då jag hade varit så spänd. 
Imorgon är det en vecka sedan och det har taigit nästan alla de här sju dagarna att återhämta mig ifrån stressen och pressen. Jag var nog inte så medveten om hur hårt jag pressade mig de sista veckorna innan proven och ännu mer den veckan. Jag har haft ont i magen, ont i kroppen och trött så det har kännts som om jag kan sova en vecka i sträck. Men nu, nu är det klart. Imorgon ska jag hämta ut mitt körkort och jag har en bil på gång. Det är en frihetskänsla som är svår att beskriva. Jag är bara så lycklig och stolt över mig själv. Detta var en stor punkt på min bucket list som jag nu har checkat av.