Söndag 29 september

publicerat i Allmänt;
Söndagskväll och filmkväll med familjen. Vi tittar på Julie & Julia. Vi fick ett infall när vi böjade gå igenom alla kokböcker efter middagen. Jag hade nästan glömt bort en del av mina böcker och blev uppspelt på att börja laga mat igen. Jag har haft en väldigt lång period nu när jag inte har någon direkt matlust och definitivt ingen matinspiration. Men nu har som sagt en liten gnista tänts och jag hoppas att den ska lysa upp till en gigantisk låga då jag egentligen tycker att det är både jättekul och rogivande att laga mat, baka och göra efterrätter. Jag gillar att kolla på eller laga efter ett recept och sen göra om det på mitt sätt. 
Igår hade vi ett sent firande av min älskade dotters födelsedag som har fyllt hela 19 år! Känns galet att tiden har gått så fort. Det var ett lugnt och trevligt firande med hasselbackspotatis, kött som var önskemat från födelsebarnet och till det skålade vi med skumpa. Idag fortsatte firandet med resten av familjen och tårta. 
Nu ska jag bädda ner mig och lyssna en stund på min bok innan jag ska sova. Imorgon väntar en ny vecka med nya möjligheter.