En dyster fredag

publicerat i Allmänt, Hundliv, Kost;

Hej,
Sitter här med en sovandes Louis i mitt knä. Detta gör att jag inte kan resa mig upp och hämta datorn vilket i sin tur gör att jag mobilbloggar detta inlägg. 
Hittills idag har jag bara hunnit med att äta frukost. Idag åt jag min vanliga hallon-blåbäryoghurt med persika, jordgubbar och müsli till det två stora koppar kaffe med lite mellanmjölk. Just vilken mjölk det ska vara i kaffet är lite känsligt hos de flesta jag känner. De flesta vill helst ha mellanmjölk, några få vill ha lättmjölk som jag själv tycker blir för blaskigt. Men sen har jag några som insisterar på röd mjölk eller till och med ovispad vispgrädde i kaffet. Röd mjölk går ok om det är det enda som finns men grädde! Nej då är jag hellre utan kaffe för det är verkligen inte gott (enligt mig). 
Igår åt jag mycket god laxburgare då E åt vanlig. Till min stekte jag.
Mini rödlök (sån som finns i knippe)
En bit paprika (den som ser ut som stor chili)
Champinjoner
Zucchini 
Broccoli
På det hade jag:
Citronpeppar
Grädde
Sweet chili sås
Det lät jag koka ihop till en god röra. Jag hade även lite sallad, gurka och morot till.

Vi var en sväng i hundgården igår. Louis passade på att gräva lite. Han ser alltid så oförstående och oskyldig ut när man konfronterar honom. Efteråt ska han alltid charma och smöra, hur kan man vara arg då på lilla grisen.

Nu ska jag snart försöka väcka Louis så att jag kan göra mig iordning och att vi kan komma ut på promenad. Det är ganska dystert idag men tror att det är ganska varmt ute ändå. 

Avslutar inlägget med att bjuda på en sommarselfie från igår.