Valborg

publicerat i Allmänt, Kost;
God morgon,
 
Eller kanske glad Valborg, får se om vi tar oss iväg till brasan ikväll. Vi går nog i alla fall en runda vid utkanten och tittar lite på vår promendad ikväll. Vi vill ju inte skrämma Louis något, det kan ju vara ett väldigt liv ibland kring elden. men vi får se hur det blir.
 
Igår var jag på födelsedagsfest i Vällingby. Jag och födelsedagsbarnet var först och åt middag innan vi gick på festen. Det var väldigt trevligt, mycket högt till tak i samtalen. Detta gillar jag skarpt och när alla har samma typ av humor. Vi skippade tårta och hade istället chokladfondue som vi doppade jordgubbar och banan banan i. Vart inte så sent utan var hemma starx efter midnatt. Skönt att det inte alltid ska bli hela natten då det även tar halva dagen därpå då. Eftersom jag kom i säng i hyfsad tid orkade jag gå upp med Louis vid klockan åtta och har nu ätit frukost, tittar på nyhetsmorgon och tar det väldigt lugnt.
 
Om en stund ska vi ut på promenad, det känns som om att det är helt ok väder ute. Kanske jag med andra ord inte behöver ha på mig tjock vinterjacka idag.
 
Japp här är min påbörjade frukost innan jag kom på att ta bilden. Brödet är Nystart från CarbZone, det är så gott. Det är bra att det finns bättre alternativ när det kommer till bröd. Jag gillar att äta en macka till frukost. Då jag är dålig på att äta lunch blir frukosten väldigt viktig. Det är viktigt både vad jag äter men även vilken mängd då jag ska hålla mig mätt i ungefär 8-11 timmar. 
 
 
Toppingen på min yoghurt idag. Hemmablandad musli, färska hallon och jordgubbar.