Fredag

publicerat i Allmänt;

Sitter i skrivande stund och "hänger" på E:s skola. Det är spännande att sitta mitt i smeten på en gymnasieskola. Det var ju några år sen sist 😳😳!

Planen är att kolla om vi kan se på en bio efter detta. E vill se peculiar children. Hon fick boken av mig för ett bra tag sedan och blev helt frälst, så nu vill hon se filmen. Jag kan tänka mig att se den, kanske inte den jag skulle valt själv men den är nog ok.

Veckan har rasslat förbi i en väldig fart. Men vi har ändå hunnit med så mycket på jobbet. Vi har bland annat klarat av kristna, judiska och islamska skapelseberättelserna. Jobbat med area och kvadrat cm. Det är verkligen inte lätt, varken att förklara eller att förstå, men det kommer.

Hann inte posta inlägget förut men vi åt på subway vilket inte är någon favorit för mig. Mest då på grund av att jag inte klarar av för mycket bröd. Och riktigt efteråt så svällde magen upp och jag fick ont. Men vi gick förbi ett apotek där jag köpte medel för svullen mage.

Just nu sitter jag under en filt i soffan och tittar på Netflix och det har jag som plan att fortsatta med hela kvällen.

Ha en fin kväll!