Sommarlov

publicerat i Allmänt;
Hej, hopp, hall där!
 
NU, först nu börjar jag återhämta mig efter terminen och känna att jag är ledig. Det har tagit mig 3,5 dagar att ens orka öppna datorn, att orka börja tvätta, sommarstäda, inte bara ligga i soffan på uteplatsen eller inne i vardagsrummet. Men nu är jag ledig på riktigt, det känns oerhört skönt när lugnet börjar infinna sig och axlarna sänks lite mer för varje dag som går.
 
I torsdags hade vi i arbetsalget en AW middag. Vi började med en fördrink på en av mina kollegors båt.
 
Därefter gick vi till en restaurang i Sundbyberg, längs med Bellstaån. Tror den hette Brasserie 19?? Jag åt i alla fall en pasta scampi. Den var (i min smak) alldeles för salt och för mycket olja så den kändes fet. Men i övrigt var det mycket trevligt. Vi var kvar till stängning då vi gick vidare till Bishops arms där vi var kvar till stängning även där. Det var en mycket trevlig kväll, det var länge sedan jag skrattade så mycket. 
 
 
Jag påbörjade det här inlägget igår men det dök upp grejer och jag hann inte klart. Sen i torsdags har Louis haft några lekträffar med Nicol. De leker så bra tillsammans. Här är en lite suddig bild på en mycket glad gosegris.
 
 
Vår första sommarmat på uteplatsen blev ugnsgrillade gycklingklubbor, lite pasta, machesalad och min absoluta sommarfavorit jag kan äta varje dag ruccola, vattenmelon och fetaostsallad. Till allt detta en klick chilibea och cola zero. Mums, mums
 
Idag väntar fortsatt städning, har kvar tatt fixa i hallen och städa badrummet vilket nog är det tråkigatste rummet att städa men det måste göras även det.
 
Men innan något annat ska vi äta frukost.