Promenad och byte av kläder

publicerat i Allmänt;
Wow vilken dag! Det är bara tisdag kväll men det känns som fredag. Det har varit två intensiva dagar både på jobbet och hemma. 
Igår på min och Louis dagliga pw hade vi en liten fotopaus. Han är så fin älskade lilla voffe. Jag tror att han kan ha förstått att jag behöver träna och därmed tagit på sig rollen som min personlige pt under promenaderna. Han går fort. Jag ökar takten för att hinna med. Då ökar han takten... och så håller vi på. Och med jämna mellanrum stannar han till och tittar bak på mig med blicken "kommer du eller, matte?". Älskade korv
(null)
Idag skulle jag efter jobbet bara leta reda på min jeansjacka i stora garderoben. Det slutade med att jag gjorde den största delen av min planerade helgstädning. Nämligen att byta ut höst/vinter kläder mot vår/sommar. Det tog ett bra tag för även om jag "bara ska göra den här saken" så blir det alltid 10 saker till. Men det var skönt att få en sak avcheckad på veckans att göra lista.
Till middag idag åt vi lax och broccoli i ugn på en bädd av spenat, ruccola, picklad rödlök, tomat och gurka. Till det hade jag en rejäl klick med keso, mums.
(null)
Nu ska jag lägga mig och sova. Klockan är 22:43 så det är verkligen dags. Jag är så beroende av att min sämnkvot fylls varje natt. Om jag slarvar med sömnen får jag som skuldkänslor med feber och ont i kroppen. Min kropp säger ifrån på millisekunden när något är fel. Det är naturligtvis bra men även lite jobbigt då det ibland kan vara svårt att "bara ta sig igenom" lite snabbt för att jag inte har tid. Nej, sova var det...