god natt söndag

publicerat i Min viktresa;
Och välkommen september. Nu är det officiellt höst och jag måste säga att jag gillar det. För mig är hösten en tid för förändring. Jag är inte alls mycket för nyårslöften, tycker att det känns lite klicheartat med det. Men med hösten sitter det nog kvar från skolåren då man började i ny klass på hösten. Då skulle nya pennor, block och kalendrar köpas in och förväntan inför nya utmaningar var stor. 
Nu har två veckor av Livsstilsfighten gått och jag tycker att det går så bra. Det har varit ännu en tuff vecka med sockersuget men jag har stått emot och inte fått bakslag. Som jag skrivit tidigare är sockret min största fiende i mitt välmående. Jag önskar så att jag kunde ha en normal relation till socker men det går inte, jag faller dit och det är rejält. Jag lyckades inte ta mig till gymmet under veckan då andra saker var tvunget att prioriteras. Men så ser livet ut och jag har gått mina minst 10 000 steg/dag och pw:s med Louis så det känns helt ok i alla fall.
Resultat från vecka 2:
- 1,1 kg (totalt: - 2,6 kg) 
14 dagar utan socker
 
Vecka 3/10:
Strategi: 
- Fortsätta jobba mot sockersuget
- Dagliga pw med Louis (minst 10 000 steg/dag)
- Gå till gymmet minst en gång
 
Mål:
- Inte äta något onyttigt (godis, kakor...) 
- Träna en gång
 
Tankar om kommande vecka:
Jag fortsätter att kämpa på och stå emot frestelser. Det kommer att bli utmaningar då jag har två sena (och långa) dagar den här veckan vilket kommer att påverka mina matrutiner. Jag får se till att preppa med olika mellanmål att ta till under de dagarna. 
Tanken är att försöka komma iväg till gymmet minst en gång. Jag vill så gärna få in den pusselbiten men jag känner ändå att jag inte vill stressa in den. Jag vill hitta en naturlig plats för den för att inte skapa stress och dålig samvete hos mig själv om jag inte lyckas ta mig dit som planerat.