Torsdag

publicerat i Allmänt;

Hej,

Torsdag kväll och kvällspromenaden med Louis är avklarad. Idag till middag åt vi hamburgare från hälsans kök. E har sin i bröd och jag min i salladsblad med andra grönsaker och sås gjord på gräddfil och kryddor. Det är både mycket gott och enkel vardagsmiddag.

Jag vet att min nästa tanke är lite smått bitter och oskön men  ändå, jag är så glad att det är fredag imorgon. Jag är redo för att ta helg nu. Den här veckan har av olika anledningar kännts otroligt lång. Jag är även glad att det är fredag då jag ska köra igen imorgon. Det ska bli riktigt roligt, vi ska ut på 70 vägar tror jag. Det ska bli både kul och väldigt läskigt. Jag ska sätta mig i 20 minuter nu och läsa körkortsteori och sen sova. Ibland är det tydligt att jag närmar mig åldern tant, men det är helt ok med mig.
 
Kort uppdatering kring mina steg osv:
Jag har gått i snitt 14 000 steg varje dag vilket jag är nöjd med. Idag har jag däremot gått ganska precis 10 000 steg, tror det blev 10 126 tills lut innan jag damp ner här i sängen men det är också ok. Allt är bättre än inget. 
Kosten går bra, måste erkänna att jag ätit pizza en dag den här veckan men i övrigt bra.