Valborg

publicerat i Allmänt;
Tisdag eftermiddag/kväll och jag sitter i soffan och har Jamie Oliver: Middag på 30 minuter på i bakgrunden på tvn. Vi har ganska precis kommit hem efter en pw med Louis. Jag trodde i förmiddags att vi skulle få lov att ta dagens promenad i regn eller grått väder. Men till min förvåning sprack det upp och fram tittade solen vilket gjorde dagen mycket bättre. 
Tidigare idag åkte mina föräldrar hem. De har varit här och hälsat på hela helgen. Gårdagen, Valborg var vi på förmiddagen och tittade på en ny bil till mig då min blev stulen i mars efter att jag hade haft den i två veckor. Det gick över förväntan och jag har nu lagt en handpänning på en vilket känns så kul. hemma igen efter det tog vi en lång promenad på cirka två timmar, det var så skönt.
På kvällen gjorde vi god middag. Till förrätt stekte vi toast i pannan. På den hade vi sparris och hollandaisesås med räkor i. Mums så gott.
Till varmrätt åt vi potatis i ugn, sallad och lax (de andra åt kött till). 
Till efterrätt gjorde vi en fruktsallad med apelsin, mango, äpple, banan och jordgubbar. Det var flera år seda jag åt fruktsallad men det är ju så gott att det kommer vi äta oftare här hemma nu.
Kvällen avslutade vi med att titta på film. Vi såg på Thor Ragnarök. Den var helt ok, sådär lagom kul (eller fjantig) och skum som de flesta Marvel filmerna är.