Sportlov

publicerat i Allmänt;
Söndag kväll (snart natt) och jag är helt avslappnad. Det tack vare att jag har sportlov från och med imorgon. Jag är så glad och tacksam över att få vara ledig en hel vecka. Jag kan göra allt jag tänkt på i lugn och ro. 
Jag håller bland annat på att storstäda och rensa hela lägenheten. Det går ganska så bra. Jag städar/rensar lite sen pausar en stund innan jag fortsätter igen. Det som är kvar innan sovdags idag är att hänga tvätt, maskinen är snart klar och att plocka i det sista i diskmaskinen. 
Jag har fuskat en del idag med onyttigheter i form av ostkrokar. Jag vet att det det är dumt men det blir inte alltid som man tänkt. I övrigt har mina måltider varit följande:
Brunch: samma som igår. Naturell yoghurt med acai, bär och frukt samt müsli. Till det två fincrisp med kokt ägg och mängder med kaffe. 
Middag: potatis i ugn. Wok med quorn, broccoli, paprika, zucchini och rädisor. Till det hade jag baby spenat och en sås/dressing på gräddfil och sweet chili sauce. 
Det har av förklarliga skäl inte varit en optimal matdag. Inte för att det är något fel på den mat jag ätit men jag borde kanske ätit på ett annat sätt. Om jag spridit ut maten under dagen till i alla fall frukost, lunch, mellanmål och middag hade jag eventuellt hållt mig ifrån ostkrokarna. Jag ska inte gräva ner mig och banna mig för dagens "misslyckande". Jag reflekterar över dagen och sedan lämnar den bakom mig och går vidare. Imorgon, eller idag då jag precis såg att klockan är 00:01 är det en ny dag. En ny dag innebär nya möjligheter och chanser. Jag ser fram emot vad denna måndag har att erbjuda för utmaningar.